Логистика по клинични проучвания

Логистика по клинични проучвания

Дер Куриер изпълнява надеждно и точно всички нареждания за фармацевтични доставки с контролирана температура – независимо до коя дестинация, по земя или по въздух. Организираме национален и международен транспорт за болници и лекари.
За медикаменти, хранителни продукти, фармацевтични проби и материали, чувствителни към температурата, гарантираме сигурен и бърз транспорт в целия свят. Освен това е възможно и съхранение на стоки.
Документацията и контролът на температурата за всеки транспорт се гарантира чрез дейта логер.
Доставките с контролирана температура стават в рамките на температурния диапазон от 2-8 или 15-25 градуса по Целзий.
Транспорт в сух лед (-79°С) също не е проблем. При всички доставки Дер Куриер обръща внимание на спазването на законовите предписания и разпоредби за транспорт за фармацевтични доставки.
За транспортирането на хранителни продукти и продукти от фармацевтичната индустрия Дер Куриер предоставя при необходимост проверени транспортни контейнери и материали като сух лед.

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА НА ЛЕКАРСТВА С ТЕМПЕРАТУРЕН КОНТРОЛ

Когато решенията за съответствие се нуждаят от най-високо качество на грижа, Дер Куриер може да предложи безупречни решения за чувствителни към температурата пратки, контролирани от подходящи и утвърдени системи за мониторинг.

Ние можем да ви консултираме относно най-добрите процеси за внос и износ и стратегии за опаковане. Квалифицирани опаковъчни решения за всички температурни диапазони са достъпни при поискване.

Тъй като знаем, че създаването и управлението на фармацевтичните логистични услуги изисква постоянна гъвкавост и 24-часова персонализирана грижа за клиентите за бързо адаптиране към нуждите на проекта в бързо развиваща се международна среда, Дер Куриер предлага пълна гама от високоефективни и напълно адаптивни решения за цялостна логистика в рамките на вашия проект.

 

БИОЛОГИЧНИ ПРОБИ

От Дер Куриер знаем, че фармацевтичните и логистичните компании трябва да се съсредоточат върху насърчаване на иновациите в рамките на техните вериги за доставки и методи на транспорт.

Правилната логистика с контролирана температура може да намали отпадъците, да ускори доставката и да подобри производителността във вашата компания. Независимо дали търсите куриер за доставки на биологични проби и стволови клетки, проби в сух лед или дори дълбоко замразени пратки, е изключително важно да поддържате целостта и безопасността на вашите медицински проби.

Данните, получени от чувствителни биологични проби, като мононуклеарни клетки на периферна кръв (PBMC), често са ключови за генериране на значими данни в клиничните изпитвания. Лошото качество на пробите, липсата на стандартизирани техники за обработка и / или неконтролирани логистични процедури пряко застрашават резултата от често дълги и скъпи проекти за клинично развитие.

Използвайки съществуващата световна мрежа от специализирани лаборатории за обработка на проби и логистични партньори на Дер Куриер, членовете на нашия екип работят съвместно с многобройни биотехнологични и фармацевтични компании за успешно управление на сложни проекти за събиране на проби в рамките на международни клинични изпитвания от фаза 1-3.

 

ТРАНСПОРТ ОТ И ДО ПАЦИЕНТА (DIRECT-TO-PATIENT / DTP SERVICES)

Дер Куриер предлага цялостни решения за доставка и извличане на материали за клинични изпитвания от и до местоположението на пациента. Когато биологичните проби трябва да бъдат обработвани бързо, сигурно и ефективно, Дер Куриер може да помогне с логистични решения за управление на пратките с контролирана температура и директен транспорт с абсолютен професионализъм и грижа.

Когато става въпрос за защита на целостта на вашите логистични данни, ние гарантираме, че нашите DTP услуги са ефективни и усъвършенствани, с качество, гарантирано чрез пълен мониторинг на температурата от вземане до доставка.